Ева Веселинова била пухкава дебеланка (Вижте как свалила 20 кила)

Гласувайте за статията

Ева Веселинова не винаги е била в топ форма, преди знойната блондинка тежала 90 кила

Ева Веселинова не крие, че перфектна си форма дължи на специален хранителен режим. Който знойната водеща спазва от няколко години.

Преди Ева била доста пухкава и закръглена и тя започнала да се притеснява за външния си вид. И с основание. Дори започнала да развива комплекси заради наднорменото си тегло. В един момент блондинката заковала кантара на 80 килограма. Което било прекалено за нейната височина.

Снимка: Инстаграм

За съжаление красавицата не била от тези дами, които могат да се похвалят с бърз метаболизъм и добри гени по наследство. Веселинова била предразположена към напълняване. Този факт я накарал да се вземе в ръце.

Ева пробвала да отслабне с гладуване. Но за зла воля резултатите, които постигала били незадоволителни или само временни. Това наложило да промени из основи предишния си начин на живот.

Ко водещата на предаването „На Кафе” избрала изцяло да се храни здравословно. Тя изключила напълно от храната си всякакви сладки  изкушения и спряла тестените храни. Тази диета допълнила с много спорт. Който вече практикува всеки ден, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Към днешна дата Ева Веселинова тежи 59 килограма. Това тегло е оптималното за нейния ръст и може да се похвали с форма както и с женски прелести. С която привлича всички мъжки погледи след себе си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар