Принц Чарлз плаща тоалетите на двете си снахи (Вижте как глези Кейт и Меган) Преглеждания: 3535

0
Оценете този post

Принц Чарлз е най-щедрият свекър в кралското семейство, престолонаследникът глези двете си снахи

Принц Чарлз ще се окаже благородникът с най-широки пръсти в кралството. Зад всичките покупки на двете му снахи за модни дрехи и аксесоари от най-известни марки стои той.

Престолонаследникът на британската корона дава на двете млади семейства кредитни карти. Които семействата на принцовете Уилям и Хари използват за пазаруване. Годишният доход на херцогство Корнуел, което е собственост на уелския принц е доходоносен бизнес. Който носи толкова много пари, че с тях Чарлз може да покрие собствените си разходи. Както и тези на синовете си и модните капризи на двете си снахи Кейт и Меган.

Снимка: elle.ru

Естествено щедрият баща не иска чековете от пазаруването, а просто разпределя 3 милиона фута за нуждите на двете семейства. Които се харчат не само за тоалети, но и за най-различни потребности. Като например за заплати на обслужващия персонал.

И ако всеки път с ентусиазъм се обсъждат марковите дрехи на Кейт и Меган както и техните шикозни аксесоари винаги се е задавал въпроса кой плаща всичките тези скъпотии. Не е тайна, че някои от дрехите на двете херцогини, които винаги се появяват публично в съвършен и перфектен вид струват десетки хиляди паунда.

Тука е мястото да споменем, че принц Чарлз освен, че плаща сметките на младите харчи три пъти повече за благотворителност, предават от електронното издание за светски новини elle.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.