Азис на 41: Мама ме излъга! (Вижте още)

Гласувайте за статията

Азис стана на 41

Днес Азис стана на 41. Поп фолк изпълнителят не пропусна да отбележи този факт и в социалната мрежа с чувство за хумор. Певецът публикува своя снимка, на която се усмихва широко. „Честит рожден ден на мен! Ето ме, вече на 41. Майка ми, когато бях малък, ме успокояваше, че като порасна съм щял да избелея.

Е, излъгала ме е. Сега вече голям тя ми казва: „Усмихвай се бе, мамо, така ще се виждаш поне на снимки“, написа Азис към качения кадър. Поп фолк изпълнителят получи много пожелания от многобройните си фенове, но не само на български. Имаше такива на руски, сръбски и турски, което свидетелства, че почитателите на Азис са от цял свят.

Към пожеланията си за 41-вия рожден ден на поп фолк изпълнителя, феновете му отбелязват, че има страхотна майка, която винаги се е опитвала да насърчи детето си. Почитателите на Азис пишат, че не цветът на кожата е важен, а гласът. И той го има.

А талантът на поп фолк изпълнителя забелязват още неговите лели докато е бил малък. В интервю, което дадоха преди време, те споделиха, че въпреки че Азис няма тяхната дарба и не може да предсказва бъдещето, Бог го е дарил с друг талант – да може да пее.

Поп фолк изпълнителят винаги е бил насърчаван от лелите си да развива таланта си. Сега той им помага да развият своя бизнес с ясновидството като дава възможност на феновете да се допитат до тях чрез профилите си в социалните мрежи.

Почитателите на поп фолк изпълнителя подкрепят и това, което майка му Гергина му е казвала, а именно да се усмихва на всички снимки. А те го обичат такъв, какъвто е и му казват никога да не се променя.

Азис навърши 41 сн. Инстаграм

Азис навърши 41 сн. Инстаграм

Днес рожден ден има и Деси Слава. „Честит рожден ден на мен“, написа точно, кратко и ясно поп фолк изпълнителката към кадър с тортата за личния си празник.

Днес Деси Слава също отпразнува своя рожден ден с красива торта сн. Инстаграм

Днес Деси Слава също отпразнува своя рожден ден с красива торта сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар