Наталия Гуркова с колекция от диаманти за милиони долари (Вижте още)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова с бижу за 500 хиляди долара

Наталия Гуркова с колекция от диаманти за милиони долари. Вдовицата обори слуховете, че мафията на ЮАР я е принудила да се откаже от наследството, което й се полага от съпруга й Джордже Михалевич.

За Гуркова не е от особено значение дали ще получи известна сума от състоянието на покойния си съпруг. Приживе той се погрижил за нея и я обезпечил до живот. Наскоро Наталия се завърна в публичното пространство. От траура успя да я измъкне друг мъж, пише ХотАрена, позовавайки се на „Ретро“. Режисьорът Стилиян Иванов я убедил да застане пред камерата му за съвместен онлайн проект, в който Гуркова се изявява в ролята на водеща.

Съвзела се от трагедията, Наталия вече обхожда медиите, макар да избягва темата за трагичната смърт на своя любим.

Дори и да не получи един долар от наследството на Михалевич, Гуркова притежава завидна колекция от диаманти. Един от тях тя показа в последната си изява по Би Ти Ви в „Папараци“ преди няколко дни. Вместо брачната халва върху безимения пръст на дясната й ръка грее изключително масивен диамант.

Според запознати бижуто е само прашинка в колекцията на Наталия. Преди години, на сватбата й с Джордже Михалевич, всеки един от гостите получи диамант за спомен от младоженците. Твърди се, че най-чистите диаманти Джордже не е пускал в търговската мрежа, а е подарявал на съпругата си.

Наталия Гуркова с бижу за 500 хиляди долара сн. ХотАрена

Наталия Гуркова с бижу за 500 хиляди долара при последната си телевизионна изява сн. ХотАрена

Така Наталия е успяла да натрупа завидна колекция. Скъпите дарове, които получавала през годините от своя съпруг, Гуркова пазела в банков трезор. Смята се, че те са на стойност близо десет милиона долара. Специалисти допускат, че диамантът върху ръката й при последната й телевизионна изява в предаването „Папараци“ по Би Ти Ви, може да струва половин милион долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар