Венета на Бойко Борисов стана на 36 (Вижте как щерката на премиера посрещна РД)

Гласувайте за статията

Венета на Бойко Борисов чукна 36, дъщерята на премиера без купон за празника

Щерката на Бойко Борисов посрещна рождения си ден в семейна обстановка. Венета, която е майка на две малки деца не вдигна шумен купон. Тя предпочете да прекара своя личен празник само с най-близките си мъже – любимия си Иван, малкия син Бойко и 8 месечния Иван.

Колаж: Ретро

Венета, която е отдадена и много грижлива майка предпочете да не събира голяма компания край пищна трапеза. А да е само с най-любимите си. За съжаление майка й Стела и този път я нямаше. Но лекарката, която от години живее в САЩ  първа поздрави дъщеря си. Като й честити празника и й пожела да е много щастлива и усмихната. „Обичам те!”, написа родителката на скъпата си рожденичка.

Още едно поздравление получи Венета от Щатите. Пожелания за празника й изпрати братовчедката й Мария. Двете са си много близки и тя написа на кака си мили думи в социалната мрежа.

Най-трогната и изненадана бе рожденичката от огромен букет червени рози. Тя го снима и се похвали с него в личния си профил. Дъщерята на премиера не сподели с приятелите си от кого е получила красивите цветя. Но те се досещат, че ще са от половинката й Иван. Който я е зарадвал с романтичния си жест.

Премиерската наследничка за последно събра компания от приятели за личния си празник през 2015 г. Тогава тя бе облечена с лъскав тоалет досущ като звезда от Холивуд. Но след като стана майка на две малки момчета Венета предпочита семейния уют,предават от retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар