Мария Илиева печели „Като две капки вода“ (Вижте още)

Мария Илиева печели „Като две капки вода“ (Вижте още)
1 (20%) 1 vote

Мария Илиева с обещана победа в „Капките“

Мария Илиева печели „Като две капки вода“. Певицата ще спечели седмия сезон на предаването за имитации, защото е фаворитка на продуцента на предаването Магърдич Халваджиян. Мълвата се носи в телевизионните среди откакто е тръгнало шоуто преди седмица и половина.

„Марчето е голяма слабост на Маги и той със сигурност иска да даде победата на нея. Двамата са изключително близки и самата тя си е отворила устата, още при подписването на договора за участието й в „Капките“, казват осведомени, пише hotnews.bg. След последния лайф този понеделник, мнозина смятат, че Илиева се толерира прекалено очевадно.

Последният образ, в който Мария се превъплъти, беше този на Софи Маринова, но имитацията й не беше особено впечатляваща, а в същото време получи най-големите похвали от журито. Изненадващо беше и това, че изпълнителката на „Нищо“ обра и зрителския вот, макар имитациите на Тита и Милко Калайджиев да бяха доста по-ярки и впечатляващи.

Както всяка година, така и тази, прави впечатление, че имитациите на много от участниците са нагласени. Това още повече бие на очи, след като Паи Ханс другата седмица ще се превъплъти в образа на своята бивша – Дара.

Още при старта на предаването пък Стефан Илчев влезе в образа на Марая Кери, която е безспорен идол на бургазлията. Още като начинаещ изпълнител той влизал в образа на световноизвестната знаменитост. А приятелите му били изключително впечатлени от перфектната му имитация. Талантът дори се запознал лично с Марая Кери на неин концерт.

Феновете на „Като две капки вода“ се възмущават и от това, че всяка година в предаването се наблюдават дежурните лица от малкия екран. Например Папи Ханс, който буквално се прехвърли от „ВИП Брадър“ в „Капките“. Тита е в предаването благодарение на Криско. Мария Илиева пък е кадър на „Х Фактор“, където беше жури.

Мария Илиева печели "Като две капки вода" сн. Инстаграм

Мария Илиева печели „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

А тази година може би и победител в шоуто за имитации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар