Жената на Боян Петров: Кой си ти…?! (виж какво написа Радослава Ненова)

Жената на Боян Петров: Кой си ти…?! (виж какво написа Радослава Ненова)
5 (100%) 1 vote

Жената на Боян Петров – Радослава Ненова продължава да гони мечтите си!

Половинката на големия алпинист Боян Петров, който завинаги остана на върха Шиша Пангма, разтърси мрежата с поста си. Радослава Ненова не спира да припомня подвига на любимия си, но и да следва собствените си мечти. Ето какво написа тя:

Боян Петров

Жената на Боян Петров продължава да живее на пълни обороти

„Кой си ти всъщност? Когато изгасиш лампата вечер и затвориш очи… мечтаеш ли? Имаш ли смелост да вярваш, че си повече от мечтател. Мечтите ти твои цели ли са…?

Кой си ти, когато обществото не те сочи с пръст, когато родителите ти нямат очаквания, когато съседите не надничат през щората.

Имаш ли усещането, че не стъпи на Луната, защото беше смела мечта? Е, има такива които стъпиха. Никой не се е родил с постиженията си. Всеки, постигнал нещо е заплатил цена, за която ти не знаеш.

Ставал е рано, опитвал е тайно, изтърпял е критиката, чувал е какъв трябва да бъде, но сам е решил кой да бъде в действителност.

Излетял е в космоса, качил се е на върха, открил е лекарство, спасил е куче, осиновил е дете, донесъл медал, построил дом, преминал океана, стъпил на полюса…

А ти кой си всъщност… Или поне знаеш ли кой искаш да бъдеш?“, провокира мрежата с поста си Радослава Ненова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар