Жана Бергендорф разкри какво е финансовото й състояние (Вижте още)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф говори за финансовото си състояние

Жана Бергендорф разкри какво е финансовото й състояние. През последните дни се разпространиха слуховете, че певицата има финансови затрудения и не плаща кредит, които е взела от банка. Затова и от финансовата институция съдели Жана.

Бергендорф реши да оправдае невярната информация. „Не ме преследват да връщам пари! Не дължа суми на банкови институции. Финансовото ми положение е отлично, колкото и това да не се харесва на интригантите“, завява Жана пред „България днес“. „Първо – дори да е вярно, нито една банка няма право да разгласява подобна информация за физически лица. Второ – не, не съм взимала потребителски кредити“, категорична е певицата.

Бергендорф била видимо разгневена от публикуваната невярна информация по неин адрес и решила да я опровергае. Жана казва, че сама си изкарва парите и не иска от майка си. „Как си представяте, че жена на 30 години е способна да моли майка си за пари?“, чуди се изпълнителката на „Самурай“.

„Тъкмо си стягам багажа за Банско, където имам участие. Не страдам от липса на ангажименти. Винаги съм се оправяла сама в живота, а и не съм от хората, които ще драматизират и ще го играят жертва. Нещо повече, напук на злобарите, които казват, че нямам работа – непрекъснато пътувам до Лондон. Там пея в пъбове и се радвам на страхотна публика“, категорична е Жана.

Жана Бергендорф в отлично финансово състояние сн. Фейсбук

Жана Бергендорф в отлично финансово състояние сн. Фейсбук

Певицата е известна с буйния си нрав. Преди няколко години тя окончателно прекрати договора си с „Вирджиния рекърдс“ на Саня Армутлиева. След това се забърка в скандал с Вида Пиронкова, която е автор на песента „Гълъбо“. Причината за раздора между двете бе, че Жана е поела ангажимент да пее песента на Пиронкова, с която да се представи самостоятелно на песенния конкурс „Евровизия“. Впоследствие обаче отишла при продуцента Борислав Миланов и група „Екуинокс“, които не бяха оценени подобаващо от международното жури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар