Бомба: Илиана Раева се обясни в любов, но не на мъжа си! (още подробности) Преглеждания: 9296

Илиана Раева се обясни в любов на хореографа Людмил Коцев, по случай рождения му ден
0
5/5 - (1 vote)

Илиана Раева не крие огромната си обич към Людмил Коцев!

Златното момиче Илиана Раева се обясни в любов. Направи го публично, но този път признанието не е насочено към съпруга й Наско Сираков. Илиана се обясни на друг мъж, значително по-възрастен от нея.

Илиана Раева
Илиана Раева се обясни в любов на хореографа Людмил Коцев, по случай рождения му ден

Става дума за големия наш хореограф Людмил Коцев, който днес става на 84 години – да е жив и здрав! Ето как го изненада Илиана Раева за празника:

„Честит рожден ден на Людмил Коцев- 84 год.!… Хореограф на поколения „златни момичета“ на България!

Людмил Коцев – той ме научи да въртя пируети! Той ме запозна с вълшебствата на Луната и силата на нейната магия! Той ми откри света на мантрите!

Той отвори очите ми за палитрите на картините! Той ми разказваше приказки за музиката! Той беше част от незабравимите мигове, когато слушахме българския химн в чест на златните ни медали!

Той е част от успеха на „златни момичета“ Михаела, Рени, Хриси, Елена, Катрин, Цвети Найденова, които донесоха толкова радост и гордост на българите!

Бъди жив, здрав и благословен! Благодаря ти за всичко, Мосю! Обичам те много!“, сподели Илиана Раева в мрежата. И сме напълно сигурни, че това е единственото обяснение в любов към друг мъж, което Наско Сираков би приел с усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.