Венета Райкова потресе: Любимка съм на бабите! (късат се да четат романите й)

Гласувайте за статията

Венета Райкова си умира от кеф, че бабите й четат книгите!

Писателката и водеща на „Папараци“ Венета Райкова се е отдала на творчество. Тя усърдно пише поредния си роман, който ще носи многозначителното заглавие „Завист“.

Венета Райкова

Венета Райкова станала любимка на бабите, наред с турските сериали

Отдадена на работата си, Венета се похвали в социалната мрежа и с това, че вече е категоричната любимка на бабите. И им обеща, както и на останалите си читатели, да стиснат новата й книга в ръце до рождения й ден през май:

„Чудесно време за писане!! Ей тук съм се излегнала цял ден и работя по роман N6 – “Завист”!! Аз съм много добра лъжкиня, не бива да вярвате на нищо, което казвам в публичното пространство!!

И как иначе? Та аз създавам цели светове, населявам ги с герои с интересни съдби и истории, и така вече шеста книга!! Май месец имам рожден ден и тогава ако е рекъл Бог ще я имаме „Завист“…

Може да е само 13 градуса, но на терасата ми е горещо. Птици пеят, слънце грее, мирише на пролет, страхотно, страхотно, страхотно!! Радвам се на този прекрасен мой ден!! Май е време за къси панталонки“, радва се Венета Райкова.

„Любимка съм на бабите – изпратиха ми поредното мило доказателство. Интервю на хора от дома в Бургас разкрива, че там четат „романите на Венета Райкова“. Не ги познавам, но им желая здраве и дълголетие“, сподели с усмивка блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар