Цеци Красимирова шокира: Не искам Азис и Ивайла Бакалова на сватбата си! (виж тук)

Цеци Красимирова шокира: Не искам Азис и Ивайла Бакалова на сватбата си! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова е ядосана, че свързват името й с горните две!

Не е ясно какво дели Цеци Красимирова с Азис или Ивайла Бакалова, но отношението й към тях втрещи мрежата. След като се появиха слухове, че певецът и бившата Мис България ще бъдат гости на сватбата на Красимирова, тя се зае лично да го опровергае. При това категорично.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова изригна раздразнена

Ето какво написа бъдещата булка, но така и не стана ясна причината за това да недолюбва много-много Азис и Ивайла:

„Скъпи приятели, в последно време в българската преса и в онлайн пространството излезе информация във връзка с предстоящото ми сватбено тържество. Която определено не отговаря на истината.

С настоящето обръщение към вас искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените.

Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години.

Убедена съм, че някои от вас са били подведени в желанието си да информират своята аудитория. Но важно е да се учим от грешките си и да умеем да се извиняваме.

За мен е важно на бял свят да излезе истината. Защото винаги съм искала да споделям това, което мисля, по начина, по който искам, и по който съм възпитавана.

В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора. Благодаря Ви за разбирането и искам да пожелая на всички да бъдете здрави и обичани“, заяви Цеци Красимирова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар