Нора Недкова се фука с чанта евтинджос

Гласувайте за статията
Плеймейтката Нора Недкова се снима с торба от 40 евро

Нонстоп претендиращата за луксозен начин на живот плеймейтка Нора Недкова шокира своите последователи в социалните мрежи – пише в. „България днес“. От месеци варненското миньонче публикува в Инстаграм свои снимки, на които неизбежно и небрежно в кадър попадат две почти еднакви помпозни чанти – отбелязва изданието.

Малкото творение, което определено не е за всеки вкус, е обсипано с лъскави камъчета, вериги, златисти елементи и плат, имитиращ дамаска. Тя наднича дори от снимка, на която Нора Недкова е със зяпнала уста при своя зъболекар – вижда се от качените снимки в Инстаграм.

Проверка на изданието показа, че крещящият дамски аксесоар не е творение на нито една от известните и скъпи марки, с които обичайно се гласят плеймейтките у нас. Чантата е дело на немска фирма за конфекция, продаваща стоките си и онлайн. Бърза справка в сайта на марката показва, че идентичен екземляр като този на Нора Недкова може да се купи за 41 евро. Цената е високо за много от жените у нас, но е шокиращо ниска лъскавата плеймейтка, която в тв шоу се изцепи, че макароните са за простолюдието.

Активистите, които протестират срещу избиването на животни заради кожата им, със сигурност ще харесат чантата на Нора Недкова. Материалите, от които е изработена, са изцяло по вкуса им. Торбата е ушита предимно от полиестер в комбинация с изкуствена кожа и декоративни камъни, – сочи информация на производителя в интернет.

Иначе Нора е с големи претенции

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар