Деси Радева събра погледите с дантелен тоалет (Вижте първата дама на приема по случай 3 март)

Гласувайте за статията

Деси Радева отново с тоалет на Невена Николова, първата дама впечатли с елегантна визия на 3 март

Деси Радева се появи на лъскавия прием по случай националния празник 3 март в ослепителен тоалет на бг дизайнерката Невена Николова. На бляскавото събитие, което се проведе във Военния клуб първата дама бе изключително елегантна с дантелената си рокля в цвят екрю.

Снимка: life.dir.bg

Деколтето й бе кръгло, а дължината на розкроената пола съобразно протокола бе под коленете. Талията на президентшата бе подчертана от кройката като в допълнение бе оформен и широк колан.  Госпожа Радева бе съчетала тоалета си със златисти токчета, косата й бе прибрана на тила в кок и не носеше никакви бижута по себе си, предават от електронното издание life.dir.bg.

Снимка: life.dir.bg

В тази същата рокля видяхме първата дама за първи път по време на визитата на президентското семейство при краля Йордания Абдула II в двореца му в Аман през миналата година.

Снимка: life.dir.bg

Похвален факт е, е че Деси Радева избира вече виждан тоалет. Като така демонстрира отношение към еко аспекта на модата. А също така показва как една и съща дреха може да се облече както за дневен така и за вечерен повод, коментират хора от екипа на дизайнерката.

С рокли на Невене Николова в последно време се появяват много световни знаменитости. Като например Ел Макферсън на Виенския бал в операта на австрийската столица. Както и бившето гадже на Григор Димитров – Никол Шерцинегер преди двайсетина дена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар