Ето каква е истината за отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки

Ето каква е истината за отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки
4 (80%) 2 votes

Последната клюка гласи, че Диляна Попова и Асен Блатечки са подновили връзката си

Поредната клюка покрай Диляна Попова гласи, че тя и Асен Блатечки са се събрали. Според мълвата, двамата са решили да дадат още един шанс на връзката си. Влюбените дори възнамерявали да скрепят съюза си с още едно дете.

Моделката многократно е споделяла, че мечтае за голямо семейство и поне 3-4 деца. Тя осъзнава, че малко е закъсняла с реализацията на тази своя мечта, но е решила да дари Борил поне с едно братче или сестриче.

Клюката гласи още, че Асен Блатечки окончателно е напуснал Катерина. Той се изнесъл от семейното жилище и вече дели един покрив с майката на сина си. Той все още не е запознал Диляна с дъщеря си, защото не е убеден, че подходящият момент за това запознанство е настъпил.

Но истината за отношенията на Блатечки и Диляна се оказа коренно различна. „България днес“ разкри, че моделката и този от е отсвирила актьора. Напук на слуховете, че двамата са заминали на романтична почивка, на която ще скрепят връзката си, оказа се, че само Диляна е на почивка.

Моделката си подари екзотична ваканция на Малдивите. На райското кътче тя отмаря заедно със сина си Борил и своята най-добра приятелка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар