Хороскоп за 5 март, вторник

Хороскоп за 5 март, вторник
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
Избегнете проблемите на вашето работно място. Не допускайте вашите колеги да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, но се домогват до деловите ви планове. Оперативните срещи, които не са планирани, ще ви донесат проблеми. Ето защо ви съветвам да ги отмените, дори и ако хората, които искат да разговарят с вас, са прекалено настойчиви.

Телец
Сутринта сте планирали успешно начало на делови разговори. Ще ги проведете във ваша полза, ако сте избегнали личните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното ви място не отказвайте предложената ви помощ от колегите ви, за да приключите по-бързо със служебните си задължения и да си почивате.

Близнаци
Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, защото и на вас ви е нужна почивка. Служебните ви задължения не търпят отлагане. По-добре се заемете с тях, защото са от огромно значение за вашия авторитет, затова е редно да не пропилявате деня си в бездействие. Не рискувайте. Вечерта се отдайте на заслужен отдих.

Рак
Позволете на съдбата да ви дари успехи в личния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на съветите на хора, които може да не са добронамерени. Успехът на работното ви място е сигурен, ако не прекалите с изисквания си към колегите или подчинените си.

Лъв
Стабилни и успяващи сте както на работното място, така и ако сте се заели с активна и по-различна от обичайната кампания с цел представяне на вашата дейност. Не ви липсват увереност и отлично самочувствие. Денят ви носи успех при изпълнение на вашите делови и бизнес планове, но бъдете разумни и не се поддавайте на емоцията.

Дева
Предстоят ви важни и дългоочаквани промени, които не допускат крайности в поведението и във вашите действия. Позволете на вашите колеги да ви помогнат. Ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешни, но с помощ отстранени. Не се изкушавайте от предложения за финансиране на проекти с неясна цел и неясен очакван резултат.

Везни
Ако прекалявате с хвалбите си, успехите ви ще предизвикат завистта на околните. Деловите срещи също ще са неуспешни. Прибързаността е забранена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За съжаление сте склонни да се доверявате на късмета си, който днес е на светлинни години от вас.

Скорпион
Делово пътуване зад граница заради факта, че вашите партньори в чужбина работят, ще бъде успешно, ако не вреди на изпълнението на служебните ви задължения. Будите разочарование в колегите си на вашето работно място, че не могат да се справят като вас. Надхвърляте очакванията им и гоните поредния професионален връх.

Стрелец
От вашата упоритост, комбинирана със състрадание заради проблемите на вашите близки и колеги, зависи да не провалите плановете си за деня. Не рискувайте. Вашите възможности в този ден ви позволяват да се изявите така на работното си място, че да стабилизирате позициите и авторитета си. Срещите днес не са желателни.

Козирог
Независимо че промените в днешния ден са ви наложени от обстоятелствата, може да се възползвате от тях и с успех да осъществите професионалните си планове, които са във ваша полза. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас.

Водолей
Не се поддавайте на съвети, целящи да се впуснете в рисковани начинания в този ден. На работното си място не рискувайте, като обещаете да се включите в губещ проект, блокиращ шансовете ви за успех. Предпазете се от финансови загуби, свързани с желанието ви точно днес да си купите кола или обзавеждане за дома.

Риби
Денят ви носи отлична възможност за себереализация и подобряване на финансовото състояние. Не обръщайте внимание на трудностите и не пилейте времето си в пътуване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както успех и признание в този ден, така и неприязненото отношение на вашите колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар