Цеци Красимирова вдига сватба за милиони. Първите покани са за…

Тя е поканила и най-близките си приятели на събитието
0

Тя е поканила и най-близките си приятели на събитието

Както вече стана ясно в съвсем скоро време Цеци Красимирова ще мине под венчило с американския милионер Майкъл Струмейтис.

Церемонията е насрочена за 12 май. Цеци Красимирова вече е разпратила поканите и дори се е обадила лично на всички ВИП гости от България. Сватбата ще се състои в старинен замък в Барселона.

Цеци Красимирова
Тя е поканила и най-близките си приятели на събитието

За никого не е тайна, че през последните няколко години, Цеци Красимирова се прибираше много рядко в България. През това време тя запази контакт само с най-близките си хора, които бяха до нея след убийството на Косьо Самоковеца.

Сред тях са колежките й Маги Желязкова и Ивайла Бакалова. Сред най-близките й хора се нарежда и фолк певецът Азис. Цеци Красимирова дори му бе шаферка на сватбата му с Ники Китаеца преди години.

Запознати издават, че Цеци е в много близки приятелски отношения и с актьора Краси Радков.
Груби сметки сочат, че сватбеното тържество, на което красавицата ще се врече във вярност на американския милионер, възлиза на стойност над 1 милион долара.

Освен родната делегация, се очаква в Барселона по този повод да пристигнат и гости от цял свят. Те ще са предимно партньори на младоженеца, който има бизнес империя с производството на марихуана за медицински цели, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.