Стана ясна скандалната истина за раздялата на Мика Стоичкова и Айкут

Гласувайте за статията

Наследницата на Стоичков изтрила всичките им общи снимки с Айкут от профила си в социалната мрежа

След като стана ясно, че Мика Стоичкова се е разделила с любимия си Айкут, на бял свят излезе и скандалната причина за тази раздяла.

Оказва се, че в основата на раздялата на Мика Стоичкова и Айкут, стои знойна туркиня.
Наследницата на Христо Стоичков дори изтри всичките им общи снимки в профила си в социалната мрежа.

Мика Стоичкова

Наследницата на Стоичков изтрила всичките им общи снимки с Айкут от профила си в социалната мрежа

Близки до Мика Стоичкова и Айкут издават, че основната причина за раздялата им, е новата интимна тръпка на бизнесмена. Още през миналата есен той си изгубил ума по тъмнокоса красавица от турски произход. От доста години семейството й развива строителен бизнес във Флорида.

Името на жената, която изтръгнала Айкут от Мика Стоичкова, е Сейда. Според запознати двамата със заможната мюсюлманка вече живеят под един покрив. От мълвата, която се носи сред българската общност в Маями става ясно, че Айкут и Сейда се запознали в помпозния му нощен бар.

Припомняме, че семейството на Айкут Рамадан стопанисва два нощни бара във Флорида. Освен това те развиват успешен бизнес с отдаване на лимузини под наем.
Отначало Мика Стоичкова се правела, че не забелязва забежките на половинката си. След като Айкут обаче започнал да се появява с новата си възлюбена на публични места, Мика решила, че е крайно време да прекрати връзката си с него, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар