Стайко Стайков подлуди столичния квартал „Бояна“

Гласувайте за статията

В района на дома на фамилията не може и пиле да прехвръкне

Милионерският син Стайко Стайков, който както знаете е с мярка за неотклонение „домашен арест“, подлуди баровския квартал „Бояна“ в столицата.

След като синът на Миню Стайков се появи от нищото и заяви, че е бил отвлечен, се е барикадирал в палата на баща си. Той се охранява по-добре и от секретна база на ЦРУ, разкриват очевидци.

Стайко Стайков

В района на дома на фамилията не може и пиле да прехвръкне

Припомняме, че Стайко Стайков се появи мистериозно на 28 февруари в „Пирогов“. Той бе с охлузвания, а от думите му стана ясно, че е бил отвлечен и бит. Тогава Стайков заяви, че нямал представа, че е издирван с червена бюлетина.

8-членна съдебно-медицинска експертиза констатира, че състоянието на Стайко Стайков не позволява той да се лекува в затворническа болница и Апелативният специализиран съд го остави под домашен арест.

Срещу Стайков бе повдигнато обвинение за участие в престъпна група за пране на пари, данъчни престъпления и разпространение на нелегални цигари.
Заради домашния му арест района около имението на фамилията гъмжи не само от лични охранители, а и от патрули на полицията, които периодично наглеждат арестанта.

Хората от квартала и особено тези в съседство с имота на Стайкови се жалват, че в района не може и пиле да прехвръкне, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар