Слави Трифонов оплакна очи в огромното деколте на… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очите му не спряха да шарят по прелестите й през цялото време

Мнозина завидяха на шоумена Слави Трифонов след излъчването на предаването му в петък.

Причина за това бе фактът, че Слави Трифонов бе на опасно близко разстояние до фолк дивата Емилия, която не се бе посвенила и се появи в студиото с огромно деколте до пъпа.

Слави Трифонов

Очите му не спряха да шарят по прелестите й през цялото време

Тя не остави почти нищо скрито за зрителите на Би Ти Ви, но най-много намаза Слави Трифонов. Той имаше възможността да плакне очите си отблизо.
Това, което направи впечатление на зрителите, бе фактът, че Емилия е с изцяло променена визия.

Тя е намалила косата си наполовина. Разбира се обаче това, което привлече най-голямо внимание, особено от страна на представителите на силния пол, бе предизвикателният й костюм с деколте до пъпа.

При все, че правеше неистови опити да се държи професионално, Слави Трифонов често изпускаше от контрол очите си. А те, сякаш по команда се настаняваха удобно в деколтето на Емилия. Дори за зрителите не остана незабелязано, че през цялото време шоуменът не спря да шари из прелестите на фолк дивата.

И докато едни изразиха възмущението си от поведението на Слави Трифонов, то според други вината е изцяло на Емилия. Те са категорични, че ако бе спазила принципа, че покритото мляко котките не го лочат, шоуменът нямаше да изпадне в толкова неудобна ситуация, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар