Камелия не сдържа сълзите си (Вижте какво я разплака)

Гласувайте за статията

Камелия се трогна от стар хит

Камелия не сдържа сълзите си. В снощния епизод на „Гласът на България“ поп фолк изпълнителката се трогна толкова много от стар хит на колежката си Румяна, че не успя да сдържи емоциите си. И очите й се насълзиха.

Джулия и Магдалена се появиха на сцената на предаването и успяха да трогнат Камелия, с хита, който изпълниха. Първият дует в шоуто изпя песента на Румяна – „Две очи разплакани“. Певицата загина при нелеп инцидент преди повече от 20 години, но песните й останаха като вечни хитове. Парчето „Две очи разплакани“ и спомена за Румяна разплакаха Камелия. Веднага след като Джулия и Магдалена напуснаха сцената, без нито един обърнат стол, поп фолк изпълнителката не успя да сдържи емоциите си и очите й се напълниха със сълзи.

„За нашия жанр тази песен е много емоционална, защото беше изпълнена от една певица, която загина нелепо в катастрофа. Развълнувах се! Обаче на тези момичета не им се получиха вокалите“, обясни Камелия само минути след като двете момичета слезнаха от сцената.

Първа сълзите в очите на своята колежка забеляза Михаела Филева, която се опита да утеши Камелия с прегръдка.

„От едно време е тази песен. Познавам Румяна и знам колко емоционално я изпълняваше. „Две очи разплакани“ има особен сантимент за мен, защото когато излезе, аз тъкмо правех първи стъпки в кариерата си“, добави още поп фолк изпълнителката.

Във втория епизод на „Гласът на България“ обаче Камелия имаше и хубави емоции. Тя спечели битката за два безспорни таланти – учителят по музика Георги Пеев и Яна Огнянова, която поп фолк изпълнителката определи като „прекрасно острие в предаването, а защо не и финалистка“.

Камелия се разплака на стар хит на Румяна сн. glasat.btv.bg

Камелия се разплака на стар хит на Румяна сн. glasat.btv.bg

Другите членове на журито също приеха в отборите си безспорни таланти и битката за победата и този сезон на „Гласът на България“ ще бъде жестока.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар