Наталия Гуркова показа наследството от покойния си съпруг

Гласувайте за статията

Миската опроверга макар и индиректно всички клюки по темата

Оказва се, че клюките, които носеха, че Наталия Гуркова е останала без пукната пара след смъртта на съпруга й Джордже Михалевич, са били доста преувеличени.

Красивата носителка на титлата „Мис България“, е обезпечена, при това до живот. Доказателството за това не са банковите й сметки, а самата тя.
Дори след като се съвзе от „разходката си до Ада“, Наталия Гуркова категорично отказва да коментира личния си живот.

Наталия Гуркова

Миската опроверга макар и индиректно всички клюки по темата

Тя е категорична, че никога няма да излее душата си за трагедията, която сполетя семейството й. припомняме, че Джордже Михалевич бе разстрелян на светофар в Йоханесблург. Тя няма никакви намерения да влиза в обяснителен режим за всички писания след сполетялата я трагедия.

Наталия Гуркова успя индиректно да опровергае клюката, че мафията в ЮАР, са я накарали да се откаже от голямото наследство от съпруга й. Тя направи това по време на последното си телевизионно интервю.

Очевидно Наталия Гуркова е осигурена повече от добре от съпруга си и дори и след смъртта му няма да стигне до просешка тояга. Очевидно на мнозина им се искаше да се случи точно това и сякаш й го пожелаваха, но за тяхно огромно разочарование, Наталия далеч не е ударила дъното, дори напротив, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар