Меган Маркъл ражда във въздуха?

Гласувайте за статията

Херцогинята не се спира и за миг

По всичко личи, че големият корем на Меган Маркъл, която според официалната информация е в седмия месец, не е пречка за нея.

Тя продължава да носи високи токчета и не се лишава от дългите пътувания, на които придружава съпруга си. Покрай множеството й официални ангажименти, Меган Маркъл води доста забързан начин на живот.

За никого не е тайна, че херцогинята на Съсекс прелетя тайно Океана заради петдневната си визита в Ню Йорк, където се срещна със стари приятели и имаше бебешко парти. Веднага след завръщането си на Острова, тя отново се качи на самолета като този път се отправи към Африка.

Меган Маркъл придружи принц Хари по време на тридневната му визита в Мароко. Съдейки по широката усмивка, която демонстрира, високите токчета и безпроблемното клякане, за да приеме подаръците от чакащите я деца, бременността изобщо не тежи на херцогинята.

По време на тридневната им визита в Мароко, програмата им бе претрупана с официални ангажименти. Принц Хари не изпускаше Меган от око дори и за миг, и нежно я държеше за ръката, пише Ева.

Не е ясно дали херцогинята планира в скоро време да се оттегли от официалните ангажименти, предвид, че ще ражда през април. В противен случай британците се опасяват, че има голяма вероятност да роди по време на полет, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар