Лияна Панделиева: Вдигам чутовни скандали в заведения! (ето какво я вбесява)

Гласувайте за статията

Лияна Панделиева се моли да забранят и бездимните цигари на закрито!

Журналистката Лияна Панделиева повдигна въпроса за забраната на бездимните цигари в закрити помещения. Която се обсъжда наскоро, както и тази за наргилетата, електронните цигари и прочие.

Лияна Панделиева

Лияна Панделиева на три пъти вдигала луди скандали в ресторанти

„Няма никакви доказателства, че намаленото количество отрови по-малко засяга организма. Половин чаша отрова все още си е отрова”, коментира преди дни д-р Гергана Гешанова, председател на Коалицията за живот без тютюнев дим.

Думите й явно са се понравили особено много на Лияна Панделиева, която е заклет врат на пушачите – особено в нейно присъствие. Ето как изригна тя в мрежата и за какви скандали си призна:

„Какво гигантско облекчение ще бъде вонящите гадни „бездимни“ цигари да бъдат спрени в заведенията. Вече не смея да отида никъде на ресторант в България, защото селяндурът от съседната маса с гордост ще извади скъпото устройство. И ще започне да разнася смръднята си!

Наистина е смрад! И след като на три пъти вдигах чутовни скандали в заведения, просто не стъпвам повече. Нямам нито сили, нито желание да се разправям с простаци. Като отида в друга държава, там вече с удоволствие мога да вляза където си ща.

Иначе им казвай на говедата, че никъде в закона не е позволено пушене от какъвто и да е и вид. Точка“, изригна в мрежата Лияна Панделиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лияна Панделиева: Вдигам чутовни скандали в заведения! (ето какво я вбесява)”

  1. Стоян Стаматов

    мар. 04. 2019

    Какъв стил, какви гениални мисли!!! Каква култура само!!! Баба ми, дето беше краварка в ТКЗС-то, се изразяваше в пъти по-културно!!! Но пък не се учудвам – тя Панделиевата от край време си е била простачка.

Добавете коментар