Скандал! Бареков за Борисов: Болен ага се е.е на легло! (още подробности)

Гласувайте за статията

Николай Бареков с гневен пост срещу Бойко Борисов!

Евродепутатът Николай Бареков отново избухна с ожесточителни думи срещу премиера Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Борисов

Борисов изригна срещу премиера Борисов

„Защо Борисов нищо няма и не може да подпише с Медведев за “Турски поток“.

1. Защото няма санкция от ЕК, нито от моята Комисия по Енергетика в ЕП. Не сме одобрявали дори финансиране на проекта, нито дори този въпрос е поставян и разглеждан.

2. Защото няма решение за “газов хъб” в България. Нито от ЕК, нито от ЕП. За да има хъб, трябва да има газ от два и повече диверсифицирани източника.

Засега втори такъв липсва – нито от Черно море, нито от Иран, нито от Азербайджан, нито от Катар, нито от новото находище в Средиземно море, нито течен газ от САЩ, защото липсва газова връзка с Гърция.

През последните 10 години, въпреки лъжите на правителството и на медиите, нито един линеен метър газова тръба никъде не е завършен като част от някаква нова газова връзка.

3. Май сме влезли в Ретроградния Меркурий пак, а по това време суеверния ни премиер, както знаем, не пипа писалката. Така, че Русия държи пълния монопол в газовите доставки за България, от което няма как да не е доволна.

Блокажът по въпроса на правителството на ГЕРБ изцяло обслужва руснаците. Русия няма намерение да променя статуквото. Като спре газа през Украйна, ние сами ще тропаме на Ердоган и на Путин да молим да купуваме пак руска газ през Турски поток.

С което отново нищо няма да се промени, освен, че ще сме зависими и от турците. Както казват хитрите българи “Болен ага (в случая ББ) се е.е на легло“, избухна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар