Ралица Паскалева с разкрития за новите серии на „Откраднат живот“!

Гласувайте за статията

Ралица Паскалева се радва да играе образи, различни от самата нея!

Чаровната Ралица Паскалева, която играе съпругата на доц. Захариев в „Откраднат живот“ направи неочаквани разкрития за сериала и новите му серии. Тя се обърна директно към зрителите с някои въпроси, но и лични признания:

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева е една от любимките на зрителите

„И така .. минаха първите три епизода от новия ни сезон! Очаквате ли следващите ? Как ви се струва началото – новата болница, новите сюжети, новите герои ?

Интересно ми е … Защото снимайки вече три години този сериал ние вече заживяваме малко или много с героите си и дори да правим разграничаване на образ и реалност, то всеки е заобичал персонажа си и си го защитава.

Когато актьорите играем образи, които са много далечни от нас по характер, житейски опит и емоция е много хубаво, защото така разгръщаме и показваме нови актьорски качества. Не мислете обаче, че е лесно.

Ние най-добре знаем, че това е кино, че е просто текст и няма общо с нас в реалността. Това не означава обаче, че не влизаме често в разгорещени разговори с режисьори и сценаристи –

„Добре де…. ама защо сега това??!!? Не ми харесва! Кой прави така в реалния живот?“. В един момент се връщаш обаче в реалността и казваш – това е написано – това ще играя. Това е Галя например – не аз! И така … дали харесваме поведението на героите си е друга тема!

Понякога ми става забавно като попадна на дебати относно персонажите и линиите ни в сериала, а ми става и хубаво, защото виждам страстта, с която се пишат повечето коментари и с какъв хъс плюят или защитават някого.

Е .. това означава, че си вършим добре работата и хората се вълнуват от нея. Това е най-голямата награда за нас и в крайна сметка си струва всяко преодоляване по време на снимачния процес. Уверявам ви – идват много интересни неща в сезона“, сподели със зрителите Ралица Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар