Мона Гочева и Александра Петканова направиха погачи за своите синове (Много снимки)

Гласувайте за статията

Мона Гочева и Александра с първи партита за порасналите си синове

Мона Гочева и Александра Петканова направиха погачи за своите синове. През уикенда двете млади майки изпълниха традиционния български обичай. Очевидно партита на двата малчугана са били емоционални, личи от споделите снимки в социалната мрежа.

Мона не е издържала на вълнението и се е разплакала. Гордата майка сподели няколко кадъра от погачата на малкия Никола, а след това пусна и видео в канала си. Въпреки грижите покрай малчугана, актрисата продължава да поддържа своя канал. В него тя обсъжда всичко, което вълнува нейните почитатели.

„Погача Никола. Вълнуващо, емоционално и толкова хубаво! Благодаря на любимите си момичета и семейство, че бяхте с нас в този приказен ден! Никола си има най-прекрасните орисници! Силно вярвам, че всичко, което му пожелахте, ще се сбъдне… Щастлива съм, че ви познавам и се радвам, че синът ми има такива жени за пример около себе си! Обичам ви!“, написа Мона.

Към кадрите актрисата получи хиляди пожелания.

Александра Петканова също организира погача на Габриел, макар и доста рано, според феновете. Синът на Алекс и Дани се появи на бял свят на 30-ти януари, а погачата се прави 40 дни след появата на малчугана на бял свят. Но самата Александра сподели, че не е на „ти“ с обичаите.

Мона Гочева не сдържа сълзите си на погачата на Никола сн. Инстаграм

Мона Гочева не сдържа сълзите си на погачата на Никола сн. Инстаграм

Но заради емоциите и спомените, които ще й останат, и тя е решила да спази този български обичай. „Първото парти на Габриел. По принцип не съм много на „ТИ“ с обичаите и не твърдя, че спазвам стриктно всички изисквания, но смятам, че всички тези традиции имат своя чар и не трябва да се пренебрегват. Днес беше погачата на Габриел и създадохме много хубави емоции и спомени, за които ще се сещам винаги с усмивка“, написа Александра към кадрите, които сподели с феновете си в социалната мрежа Инстаграм.

Погачи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар