Златното момиче Невяна Владинова благодари на… Дисни! (още подробности)

Прекрасната Невяна Владинова
0

Невяна Владинова е една от новите надежди на художествената гимнастика!

Златното момиче Невяна Владинова има нови поводи за гордост и радост. Преди ден тя избухна с неочакван пост в мрежата и сподели следното:

Невяна Владинова
Прекрасната Невяна Владинова

„Благодаря на Дисни България, че получих шанса да бъда специален гост на едно незабравимо светско събитие в Лондон и да представлявам българските спортисти!

За мен беше чест и невероятно удоволствие да бъда част от бляскавата гала премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година на Marvel
Marvel Studios, Walt Disney “Капитан Марвел” с участието на Бри Ларсън и Джуд Лоу.

Това беше една незабравима вечер, в която се чувствах приказно! Звезди на световното кино, светлини, усмихнати и успели хора в своята професия от цял свят, много красота, стил, изисканост и разкош. В цялата тази бляскава атмосфера се чувствах на място и преливах от красиви емоции.

Получих много искрени и мили думи за себе си и визията си. Все пак, на такива церемонии се отделя много специално внимание и на външния вид.

Затова бих искала да благодаря на невероятната стилистка Marina Petkova, че успя напълно да осъществи желанието и мечтата ми да бъда облечена по този начин, както и на MANIAC LTD, които фрак, риза и панталон направени специално за мен чувствах като моя втора кожа!

Много исках да имам възможност да има събитие, на което да бъда с фрак и панталон и това най-накрая се случи! Беше неописуемо усещане, наистина!

Благодаря на Zlatarna Celje Bulgaria за красивите ръчно изработени бижута от диаманти, както и на Николай Иванов за стилната прическа.

Благодаря на БФХГ и Илиана Раева за всичко, което прави за мен и моите съотборнички! Помагат ни не само да станем големи спортисти и да носим радост на българите по цял свят, но и личности, които се чувстват пълноценни и щастливи!

Горещо препоръчвам да гледате филма!“, написа златната Невяна Владинова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.