„Господарката“ Ева Веселинова изригна: Съсипаха България!

Гласувайте за статията

Ева Веселинова гневна на онези, които разсипаха родината ни!

Репортерката от бившото вече предаване „Господари на ефира“ Ева Веселинова изригна в мрежата. Направи го навръх Националния празник 3 март, а постът й беше споделен от мнозина.

Ева Веселинова

Ева Веселинова се е заела да обикаля родината при всеки удобен случай

Ето какво написа Ева и към какво призова българите, които все още предпочитат да живеят, да работят и да се развиват в родината си. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Честит празник, Българийо! Обичам те, защото си красива, защото твоето и моето сърце бият в един ритъм, защото имаш най-хубавите гори, защото си плодородна.

Защото тук се раждат велики хора, защото си майка за всички (дори за тези, които те предадоха). Защото те съсипаха, но ти продължаваш да отвръщаш с усмивка и любов, защото имаш най-несломимия дух…

Има много начини да отдадем почит днес. Повечето си мислят, че качването на връх Шипка е най-сигурният, за да се заредят с патриотизъм.

Аз смятам, че е достатъчно да се попътува малко из прекрасните и незабравими кътчета на България. Те са навсякъде, стига да имаш сърце за тях.

На този 3 март избрах Гложенския манастир, който е бил любимо място на Васил Левски, където скривалището му се пази и до днес“, разказа Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар