Ламбо плаща луди пари всеки месец за…

Гласувайте за статията

При все, че Владимир бе категоричен, че не ламти за наследството му, приема помощта с охота

Известният български актьор Стефан Данаилов, когото мнозина наричат Ламбо, плаща всеки месец луди пари.

Ламбо сподели, че всеки месец превежда сума в размер на 5 хиляди лева на сина си Владимир. При все, че синът му е на 32 години, той е без работа, след като неотдавна се захвана да учи трето висше – медицина.

Ламбо

При все, че Владимир бе категоричен, че не ламти за наследството му, приема помощта с охота

Заради натоварения си график покрай лекциите и практическите занимания, които посещавал, наследникът на Ламбо нямал никакво време да се труди срещу заплащане. Той дори се жалвал на баща си, че ежедневно университетът поглъща 12 часа от деня му.

Съпругата на Владимир – американката Виктория пък насочила усилията си към благотворителност и също нямала доходи. Поради тази причина младото семейство разчитало единствено на помощта на Ламбо.

Сумата, която Стефан Данаилов му изпращал ежемесечно, Владимир използвал за погасяване на кредитите си, които възлизат на стотици хиляди долари. Запознати издават, че синът на Ламбо взел заемите заради образованието си.

Останалите разходи на младото семейство били поемани от бащата на Виктория, който, както е известно, е мастит прокурор.
При все, че неотдавна Владимир заяви, че няма никакъв апетит към наследството на баща си, той приема с охота месечната помощ, изпращана от него.

Всеизвестен е фактът, че месечните доходи, които Стефан Данаилов получава като пенсионер и депутат от 44-то Народно събрание, възлизат на стойност около 7 хиляди лева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар