Забъркаха Аделина Радева в любовен триъгълник с…

Гласувайте за статията

Водещата на сутрешния блок е бясна на съпруга си

Тв водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ – Аделина Радева, бе забъркана в любовен триъгълник.

Виновникът, въвлякъл Аделина Радева в любовния триъгълник, се оказал не кой да е друг, а съпругът й.

Аделина Радева

Водещата на сутрешния блок е бясна на съпруга си

От близкото обкръжение на тв водещата издават, че тя изживява криза на брака със съпруга си Борис Радев, а причината за това била певицата Мариана Попова.
Именно режисьорът Борис Радев бил човекът, заснел последния клип на певицата. Двамата се харесали на снимачната площадка и много си допаднали като хора.

Съпругът на Аделина Радева не пропуска повод да изкаже сипматиите си към Мариана Попова, която е обвързана с актьора Веселин Плачков и дори му роди дъщеря.
Режисьорът не спира да сипе комплименти към Мариана Попова в социалните мрежи. На свой ред изпълнителката го определи като „най-страхотният човек, който е срещала дори в телевизионния ефир“.

При все, че симпатиите помежду им нямат почва за по-нататъшно развитие, Аделина Радева е бясна, че остава извън цялата тази картина.
Тя ревнува бясно съпруга си от Мариана Попова и няма търпение работата им по съвместния проект да приключи, за да преустановят служебните им отношения.

Притесненията на Аделина Радева далеч не са безпочвени като се има предвид, че певицата е известна с флиртовете си с редица успели мъже, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар