Драма с отрочето на Светлана Гущерова

Гласувайте за статията

Детето им се роди в осмия месец

Едва ли Светлана Гущерова, е предполагала, че появата на отрочето й от Християн Гущеров, ще е свързана с драма.

Както вече стана ясно, Светлана Гущерова дари любимия си Християн Гущеров с дъщеря в сряда. Тя обаче запази новината в тайна, тъй като първородната им рожба избърза с появата си на бял свят и се роди в осмия месец.

Светлана Гущерова

Детето им се роди в осмия месец

При все, че според изчисленията на специалистите, Светлана Гущерова трябваше да роди през март, се е наложило тя да влезе в известна столична клиника предсрочно.
Бебето е било поставено в кувьоз и заедно със Светлана Гущерова ще останат за известно време в болницата под грижите на неонатолози, пише Woman.bg.

Междувременно Светлана вече обяви, че е дала името на съпруга й на първородната им рожба. Тя уточни, че това дете е първородно и за съпруга й Християн Гущеров.

Припомняме, че той сключи брак с фолк певицата Мария, но двамата нямаха деца.
Светлана, за която това е първи брак, вдигнаха сватба с Гущеров син през лятото на миналата година. Щастливото събитие се състоя в столичен хотел.

По време на бременността си Светлана Гущерова посещаваше и училище за майки, където се обучавала как да сменя пелени и да повива детето си. На същите уроци ходели и синоптичките Гери Малкоданска и Никол Станкулова, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар