Джулиана Гани направи ексклузивно разкритие

Гласувайте за статията

По всичко личи, че двойката ще вдигне сватба в съвсем скоро време

Плеймейтката Джулиана Гани, по-известна като Малката Джулка, направи ексклузивно разкритие, свързано с предстоящата й сватба.

Оказва се, че Джулиана Гани и Илиян Найденов планират да вдигнат автентична българска сватба. Припомняме, че двойката се сгоди през януари във Виена. Тъй като само един годеж им се стори твърде недостатъчен, Малката Джулка и фитнес инструкторът си спретнаха и втори – с народни носии, пред погледа на банските баби.

Джулиана Гани

По всичко личи, че двойката ще вдигне сватба в съвсем скоро време

Това изживяване обаче се оказа генерална репетиция за важния ден, в който двамата с Илиян ще си дадат обет за вечна вярност.
Джулиана Гани разкрива, че се сгодили втори път, тъй като банските баби били категорични, че е недопустимо да не са присъствали на годежа им.

Малката Джулка подчертава, че няма нищо против да направи сватбата по стара българска традиция. Това, което я притеснява обаче е, че може да не се намери носия, която да побере огромния й бюст.

Оказва се, че почивката им в Доминикана далеч не е минала по мед и масло. Влюбената двойка е била изправена пред страшно природно бедствие. Те обаче са щастливи, че са успели да се справят и с това предизвикателство и към днешна дата са живи и здрави, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар