Наталия Гуркова свали брачната халка

Гласувайте за статията
Миската Наталия Гуркова вече не показва, че е била омъжена

Наталия Гуркова вече не носи брачната си халка – пише в. „Уикенд“. Вдовицата на убития преди няколко месеца Джордже Михалевич е прибрала скъпия си пръстен на сигурно място при другите си накити – в сейф. Мис България 1998 преценила, че така по-лесно ще забрави мъката си и това, че е вдовица. Иначе при всяко поглеждане на халката се сещала за покойния си съпруг – отбелязва изданието.

„Едва ли веднага ще мога да се влюбя отново, но след известно време мисля, че ще срещна човек, с когото да прекарам остатъка от живота си и който да приеме децата ми като свои“ – твърдяла пред приятелките си Наталия Гуркова.

В момента тя е отдадена на работата си – водеща на предаване в интернет, което се излъчва онлайн, а бившата й свекърва не спира да я подкрепя и да публикува клипчетата на шоуто, за да се гледа от повече хора.

След разстрела на Джордже Михалевич Наталия Гуркова се прибра с децата при родителите си в панелка в столичен квартал. Тя води тих и скромен живот, съсредоточена основно около грижите към двете си деца. От наследството на мъжа й в ЮАР няма и помен, така че вдовицата се е мобилизирала и се справя с трудностите сама и с подкрепата на родителите си.

Наталия се справя с трудностите сама

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар