Жана Бергендорф удари дъното (Певицата се крие заради борчове)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф скъса джоба, погнаха я кредитори, а тя се скри в Англия

Жана Бергендорф е събрала багажа си и е офейкала на Острова. Победителката от музикалния формат „Х Фактор” е заминала за Англия. След като банка я погна за просрочен кредит.

Ексцентричната певица, която миналата години представи България на Евровизия заедно с групата „Екоинокс” е взела 4 хиляди лева кредит. Който споряла да обслужва. Наложило се банката да потърси патите си по съдебен ред.

Снимка: ПИК

Още на 30 януари тази година от институцията завели жалба срещу певицата. А само ден по-късно било образувано и дело срещу нея. Като предстояло да се насрочи и първото съдебно заседание.

Към сумата от 4 хиляди лева се били натрупали и лихви. Затова от банката поискали да им се издаде изпълнителен лист срещу некоректната длъжница по договора й за кредита.

За съжаление надеждите на Жана, че след представянето й на Евровизия ще успее да се завърне на голямата сцена с гръм и трясък се оказаха напразни. Вместо това се случи обратното. Бергендорф потъна в трета глуха и яко закъса за участия. А от там и за пари.

Заради нестабилното си финансово положение певицата изтеглила и пари от фирма за бързи кредити.  Които също не върнала и кредиторите я осъдиха.

Явно, че 33 годишната изпълнителка подгонена от банките е решила да започне живота си на чисто зад граница. В Англия тя може би ще пее по клубовете както правеше преди да се прочуе. Според запознати Жана е изчезнала от България преди десетина дена. Като споделила, че няма намерения скоро да се върне, оредават от pik.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар