Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа понесе критики за облеклото си (Вижте как се изложи)

Гласувайте за статията

Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа се изложи с избора си на тоалет

Ако Кейт Мидълтън е модна икона и много жени от цял свят се вдъхновяват за облеклото си от херцогинята на Кеймбридж, то за сестра й не може да се каже същото. Кейт винаги изглежда зашеметяващо, каквото и да облече. За това свидетелстват и последните снимки на херцогинята от Ирландия, където тя заедно с Уилям облече спортен екип, за да порита топка заедно с момичетата от Ирландската футболна асоциация „Изгряващи звезди“. Програмата насърчава децата да спортуват в борбата си срещу психичните проблеми.

Натовареният ден на Кейт и Уилям завърши с парти в Емпайър Мюзик Хол, където херцогинята на Кеймбридж отново се преобрази с красива рокля с блестящи елементи. Каквото и да облече, Кейт винаги изглежда зашеметяващо. Това е и причината да си спечели титлата „модна икона“.

За разлика от Кейт обаче, стилът на Пипа Мидлтън е далеч от този на сестра й. Пипа се появи на благотворително събитие вчера, организирано от „British Heart Foundation“, в един от най-лошите тоалети, които е обличала досега.

Пипа Мидълтън

Сестрата на Кейт бе облечена с доста цветен тоалет, който не беше за нейната фигура и не й стоеше добре. Визията си Пипа бе завършила с кокетна червена чантичка.

Не всички фенове на кралското семейство одобриха избора на тоалет за благотворителното събитие, което сестрата на Кейт посети. Някои от почитателите се запитаха как въпреки парите, с които разполага, Пипа се е облякла така.

Сестрата на Кейт Мидлтън Пипа понесе критики за тоалета си сн. Инстаграм

Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа понесе критики за тоалета си сн. Инстаграм

Повече обаче бяха положителните коментари, отправени към щастливата майка. Да не забравяме, че сестрата на Кейт роди само преди няколко месеца.  Много бързо Пипа е възвърнала предишната си форма. Тя получи много комплименти за външния си вид, въпреки неудачния за фигурата й тоалет.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Pippa Matthews, Honorary Gala Chair and British Heart Foundation Chair, attends the British Heart Foundations annual Beating Hearts Ball at The Guildhall in the City of London. || 27th February 2019 –––––––––––––––- #PippaandJames #pippaandjamesmatthews #PippaMiddleton #PippaMatthews #PhilippaMiddleton #Philippamatthews #kateandpippa #pippaandkate #TheMiddletons #Middleton #Middletons #Socialite #RoyalNews #instaroyal #London #JamesMatthews #news#BritishRoyals #BritishRoyal #BritishRoyalty #britishroyalfamily #Royal #Royalty #Royals #RoyalFamily #RoyalNews #instaroyal #TheMonarchy #Monarchy #kensingtonpalace

Публикация, споделена от Pippa Middleton Matthews (@pippa.middleton.matthews) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар