Хороскоп за 3 март, неделя

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Някои ще успеят да довършат неща, които са започнали преди много време. Възможно е изясняването на отношенията да доведе до душевни трансформации. Може да се наложи да се откажете от нещо за ваше добро. Отделете време за близките си.

Телец
През следващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете какво искате и ще ви бъде по-лесно да го постигнете. Едва ли някой ще попречи на устрема ви. Действайте сами и всичко ще премине гладко. Открийте време за разходка сред природата.

Близнаци
За да не си създавате излишно напрежение, преценявайте внимателно кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате. Проявете своята способност да запазвате спокойствие в критични ситуации и бройте до 10, преди да действата. Иначе казано, не действайте импулсивно.

Рак
Страхът не е вашият добър съветник при действията ви. Така че по-добре изчакайте, докато възвърнете душевното си равновесие, и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас. Само така няма да сбъркате. Открийте време за разходка сред природата и в приятна компания.

Лъв
Възможно е да се скарате с някого, но впоследствие да стигнете до извода, че всичко е било за добро. Ще си спестите някои проблеми, ако не делите събитията и хората на добри и лоши, а просто приемате случващото се със спокойствие.

Дева
Взаимоотношенията с околните ще бъдат важна тема за вас през сладващите дни. Като цяло има голям шанс да получите нужната ви подкрепа – включително и от любимия човек. Открийте време за разходка с него сред природата.

Везни
Сега ще бъдете внимателни с кого си взаимодействате – не е изключено да получите подкрепа, но е възможно да се подведете и да станете жертва на користни намерения. Не всеки, който ви се усмихва и е любезен с вас, ще ви бъде приятел.

Скорпион
Ако се откажете от нещо, това не бива да ви притеснява. В крайна сметка си осигурете спокойствие, за да стъпите на прав път. Не се колебайте да изгорите мостовете зад себе си, ако така ще правите това, което обичате.

Стрелец
Оценявайте по-високо себе си и способностите си – така и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас. Ще трябва да приложите комуникативните си способности, ако искате да се справите с някои предизвикателства.

Козирог
Възможно е да реагирате по-остро, ако някой ви налага ограничения. Тази реакция обаче ще ви помогне да добиете повече увереност в себе си и да преследвате с по-голям хъс целите си. Открийте време за близките си.

Водолей
Скоро ви очакват някои положителни промени. Периодът е подходящ да потърсите повече информация за онова, което се задава. Открийте време за разходка сред природата.

Риби
Може да излязат наяве несъгласие и противоречия, на които ще трябва да обърнете внимание. Сдържайте гнева си. Обърнете внимание на близките си хора и открийте време за разходка сред природата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар