Скандал! Отварят гроба на Шабан Шаулич

Погребението на Шабан Шаулич сн. Фейсбук
0

Отварят гроба на Шабан Шаулич дни след погребението

Само дни след като певецът Шабан Шаулич бе погребан, се появиха брожения за отваряне на гроба му. Идеята е на няколко фракции, които очевидно не смятат, че мястото му е в алеята на великаните.

Част от недоволните са водени от политическа фракция, а други твърдят, че са разочаровани от решението този изпълнител да бъде положен там.

Безумното е, че двете групи са обединили силите си в кампания, която е много странна и е трудно да бъде определена нейната идея. Още по-абсурдно е искането им — гробът на Шабан Шаулич да бъде разкопан, а останките му извадени.

Безумното е, че кампанията, която се води и в социалните мрежи, била подкрепена от политици, актьори, както и от радикалния лидер Воислав Шешел. Последният дори публикува пост в Туитър, който гласи, че „1500 глупаци са подписали петиция улица Авда Карабегович, да се преименува на Шабан Шаулич“.

И накрая една още една безумна новина, съобщава сайтът Hitportal. Според тях, бившият лидер на демократическата партия Боян Пажич иронизирал цялата ситуация. Той написал: „Няма нищо от медиумите нито от алеята на великаните“, иронизирайки ситуацията с Шаулич.

Така и не стана ясно какви са причините да се настоява за ексхумация на гроба на Шаулич. Както е известно сръбския изпълнител загина при нелепа катастрофа в Германия преди по-малко от две седмици. Трагедията покруси целия свят, а освен това не остави безразлични и почитателите му. Още по-драматичното е, че певецът сякаш е знаел, че нещо ще се случи. Кумът му и негов мениджър споделя, че е бил много нервен, преди да отпътуват и настоявал да тръгнат на път незабавно.

Погребението на Шабан Шаулич сн. Фейсбук
Погребението на Шабан Шаулич сн. Фейсбук

По пътя обаче са блъснати от минаващ автомобил, който е карал с превишена скорост. Шаулич умира на път за болницата, а по-късно и неговият музикант. Единственият оцелял в трагедията също е в клиника, тъй като получи усложнения след инцидента.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.