Скандал! Отварят гроба на Шабан Шаулич

Гласувайте за статията

Отварят гроба на Шабан Шаулич дни след погребението

Само дни след като певецът Шабан Шаулич бе погребан, се появиха брожения за отваряне на гроба му. Идеята е на няколко фракции, които очевидно не смятат, че мястото му е в алеята на великаните.

Част от недоволните са водени от политическа фракция, а други твърдят, че са разочаровани от решението този изпълнител да бъде положен там.

Безумното е, че двете групи са обединили силите си в кампания, която е много странна и е трудно да бъде определена нейната идея. Още по-абсурдно е искането им — гробът на Шабан Шаулич да бъде разкопан, а останките му извадени.

Безумното е, че кампанията, която се води и в социалните мрежи, била подкрепена от политици, актьори, както и от радикалния лидер Воислав Шешел. Последният дори публикува пост в Туитър, който гласи, че „1500 глупаци са подписали петиция улица Авда Карабегович, да се преименува на Шабан Шаулич“.

И накрая една още една безумна новина, съобщава сайтът Hitportal. Според тях, бившият лидер на демократическата партия Боян Пажич иронизирал цялата ситуация. Той написал: „Няма нищо от медиумите нито от алеята на великаните“, иронизирайки ситуацията с Шаулич.

Така и не стана ясно какви са причините да се настоява за ексхумация на гроба на Шаулич. Както е известно сръбския изпълнител загина при нелепа катастрофа в Германия преди по-малко от две седмици. Трагедията покруси целия свят, а освен това не остави безразлични и почитателите му. Още по-драматичното е, че певецът сякаш е знаел, че нещо ще се случи. Кумът му и негов мениджър споделя, че е бил много нервен, преди да отпътуват и настоявал да тръгнат на път незабавно.

Погребението на Шабан Шаулич сн. Фейсбук

Погребението на Шабан Шаулич сн. Фейсбук

По пътя обаче са блъснати от минаващ автомобил, който е карал с превишена скорост. Шаулич умира на път за болницата, а по-късно и неговият музикант. Единственият оцелял в трагедията също е в клиника, тъй като получи усложнения след инцидента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар