Джони Деп съди жена си заради фалшиви обвинения (Вижте колко й поиска)

Гласувайте за статията

Джони Деп съди жена си, иска й 50 милиона

Джони Деп почти се разори заради развода с Амбър Хърд, но не й остана длъжен. Актьорът се оказа в центъра на мегаскандал, след който бившата му съпруга го остави почти без пари. Амбър твърдеше, че мъжът й й посяга, настояваше, че е упражнявал домашно насилие върху нея и превърна развода им в цирк. Деп не пропусна да й го върне и двамата си спретваха такива разпри, че оставиха мнозина без думи.

Деп сам е поискал обезщетение заради статия написана преди време от собствената му, вече бивша съпруга. В нея Амбър се нарича „жертва на домашно насилие“ и обвинява мъжа си в домашен тормоз.
Адвокатите на актьора обаче твърдят, че тези изказвания са лъжа и Хърд се е наранявала умишлено, за да привлече внимание. И да придвижи кариерата си напред.

В отговор адвокатите на Хърд заявиха, че Джони Деп оказва изключително сериозно влияние върху Амбър. И се опитвал да я затвори и изолира от всичките й приятели и роднини.

Джони Деп и Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 година. През май 2016, актрисата поиска развод, твърдейки, че помежду им има непреодолими различия. По-късно тя обвини съпруга си в домашно насилие. И едва не го разори, въпреки че така и не бяха открити доказателства за травми.

Малко по-късно Амбър дори заяви, че след раздялата помежду им е имало скандал и Деп я ударил с мобилния й телефон. Звездата дори ходи насинена известно време след това. По ирония на съдбата, по същото време актьорът беше в Европа и ги делеше цял океан, като се разкри бързо, че тя е инсценирала нападението с помощта на своя приятелка.

Джони Деп праща на съд Амбър Хърд сн. Flickt

Джони Деп праща на съд Амбър Хърд сн. Flickt

Целта била да си издействат по-висока издръжка, но в крайна сметка опитът им пропаднал, а адвокатите на Деп разбиха актрисата в съда. Сега канят да направят същото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар