Антония Петрова показа порасналия Благовест (Защо феновете я упрекнаха?)

Гласувайте за статията

Антония Петрова сподели кадри от първото излизане навън на сина си

Антония Петрова зарадва феновете си като сподели кадри на порасналия си син Благовест. Кадрите са от църквата. Там г-жа Батинкова и нейният съпруг Ивайло са завели сина си, за да му прочетат молитва за здраве. В понеделник малчуганът навърши 40 дни и г-жа Батинкова споделя, че това е първото излизане на Благовест от вкъщи.

Антония е решила да спази обичая бебето да не се извежда от вкъщи преди да е навършило 40 дни. Затова и ходенето до църквата е било първото излизане на Благовест. „Нашият принц навърши 40 дни! Обичаме те, сине! Нека Бог да те закриля по пътя ти светъл! Да растеш здрав, щастлив, успешен и късметлия! Ние ще сме винаги до теб! Мама и Тате“, написа Антония към кадрите от църквата.

Г-жа Батинкова получи много комплименти за външния си вид. Тя роди по естествен път преди малко повече от месец – на 17-ти януари, дата, която е съдбовна в живота на семейство Батинкови. Антония и Ивайло сключиха брак на тази дата на морска сватба в Гърция.

Г-жа Батинкова сподели също, че е направила погача на малкия Благовест. Снимки от нея обаче тя все още не е споделила с приятелите си в социалната мрежа.

Засега Антония е качила само снимки от църквата. Към тях получи много поздравления и пожелания от феновете си. Да расте жив и здрав и мама и тати винаги да са до него, са една малка част от тях.

И този път обаче не липсваха почитатели на г-жа Батинкова, които я разкритикуваха за облеклото й в църквата. „Пусната коса, къса пола, снимки в църквата. Пародия“, пише фенка на Антония, която по всичко личи, че не смята облеклото на г-жа Батинкова за подходящо за църквата.

Антония Петрова показа порасналия Благовест сн. Фейсбук

Антония Петрова показа порасналия Благовест сн. Фейсбук

Стана ясно, че Антония е направила и погача за малкия Благовест, както е по стар български обичай. А дрескодът за тържеството е бил в бяло и червено. Предполагаме, че скоро Антония ще сподели кадри и от този хубав момент за семейство Батинкови с феновете си.

Семейство Батинкови

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар