Виктория Петрова и Лили Боянова заровиха томахавките

Гласувайте за статията

Виктория Петрова и Лили Боянова най-после се помириха

Виктория Петрова и Лили Боянова най-после заровиха томахавките след дългогодишна вражда. Между двете дами прехвърчат искри от години, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Дълги години Виктория Петрова не успя да преглътне обидата. Първият й брак с оператора Добромир Петров се разпадна заради Лили Боянова. Петров заряза синеоката водеща заради афера с колежката й. Вики не успя да преглътне факта, че ще трябва да дели една гримьорна с бившата на съпруга си.

От две години тя е обвързана със спортния министър Красен Кралев и очевидно вече е преглътнала огорчението от миналото. Виктория Петрова направила първата крачка към помирението с Лили Боянова.

Двете провели сериозен разговор и установили, че няма причина да продължават с война. Телевизионерките решили да заровят томахавките и да забравят миналото.

За затоплянето на отношенията им се похвали Лили Боянова. Тя сподели в мрежата, че Виктория Петрова е невероятен човек и страхотен професионалист. Боянова допълни, че често търси колежката си за съвет по въпроси, свързани не само с работата й, но и с личния й живот.

Лили Боянова започна работа в бТВ преди 4 години по покана на Венелин Петков. Тя и колегата й разполагали с много малко време да се сработят и да се подготвят за новата си длъжност, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар