Светлана Гущерова роди, но това помрачи щастието й

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова стана майка, но щастието й беше помрачено

Светлана Гущерова даде живот на първородната си щерка. Въпреки, че терминът й беше за март, тя роди тази сряда, научи „България днес“. Бебето се е родило недоносено, месец преди термина.

Миналото лято Светлана се врече във вечна вярност на милионерския наследник Християн Гущеров. По-късно стана ясно, че тя е забременяла малко след сватбата. Дълго Светлана пази в тайна бременността си от суеверие.

През този деликатен период от живота си тя избягваше публичните изяви. Съпругата на Християн Гущеров сподели единствено, че очаква момиченце и всичко е наред. Но се оказа, че бременността й не е била никак лека.

Като всяка жена в това състояние и тя била по-изморена в първия триместър. След това се почувствала по-добре. Но след това започнали по-сериозните проблеми. През последните месеци Светлана посещавала гинеколога си 3-4 пъти седмично, за да е сигурна, че всичко е наред.

Тя и бебето ще останат в болница най-малко седмица. Християн Гущеров е на седмото небе от щастие и не се отделя от любимата си. Все още не е ясно как ще се казва новородената дъщеричка на Гущерови. Вероятно те ще обявят официално щастливото събитие след дни, пише Хот нюлс, позовавайки се на „България днес“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар