Джулиана Гани потвърди, че правят опити за бебе (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани очаква развод до месец

Джулиана Гани потвърди, че с Илиян Найденов правят опити за бебе. Плеймейтката, която вече е сгодена за новия си любим мъж, очаква до месец да приключи развода й със Станимир Ташев. Веднага след като законът официално я освободи от бившия й мъж, ще има нова сватба, която ще е „надалеч“, разкрива Джулка, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“.

Законният мъж на Джулиана – Станимир Ташев, от месеци се укрива в Англия. „Изобщо не знаем какво се случва с него – никой не го е виждал и чувал. Дано да не е нещо незаконно…“, споделя плеймейтката. Процедурата по развода й се точела вече осем месеца, а имало шанс да продължи и още две години. Гани буквално се надявала на чудо и се молела още преди Великден да е свободна жена, за да може да мине под венчило с новия си любим – Илиян.

Периодът на „развод по взаимно съгласие“ отдавна отминал. Станимир не бил съгласен и Джулка платила на адвокатката си да се заеме с развода. Тя дори имала дата – 12-ти март, но я отложила, защото тогава с Илиян имали други планове.

Гани и Найденов бяха гости на снимките на първите предавания на „Комиците“ за този сезон. Там те потвърдиха, че  правят опити за бебе, докато чакат съда да разтрогне брака й със Станимир.

Плеймейтката споделя, че дори не е знаела за този слух, който плъзна отдавна по медиите, но го потвърди. „Даже не знаех, че има такъв слух, но е истина“, споделя Джулка. „Най-вероятно някой ни е подслушвал“, казва Илиян, който е убеден, че максимум до месец неговата любима ще е разведена официално.

Джулиана Гани и Илиян правят опити за бебе сн. Фейсбук

Джулиана Гани и Илиян правят опити за бебе сн. Фейсбук

Джулиана гледа да не мисли за проблемите с развода и предпочита да се радва на новата любов. Гани не се притеснява и за сватбата с Илиян, защото постоянно е със стилисти, който я обличат. Тя споделя още, че сватбата й с Найденов, ще бъде там, където той каже. Двойката обаче е категорична, че ще бъде някъде надалеч.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар