Слави Трифонов се подиграва с Маги Халваджиян

Слави Трифонов се подиграва с Маги Халваджиян
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов отново захапа Маги Халваджиян

Войната между Маги Халваджиян и Слави Трифонов тлее с пълна сила. Това става ясно от последните скечове в шоуто на Дългия. Той отново захапа арменеца и за пореден път се изгаври с него.

В ролята на Халваджиян влезе Иво Сиромахов, който се беше издокарал също като него. Любимецът на Слави Трифонов обяви в ефир, че е много тъжен, тъй като преди няколко дни се е състояло погребението на „Господари на ефира“. След казаното от него, Дългия избухна в неудържим смях.

Скечът в шоуто на Слави беше посветен изцяло на арменеца, което все още е в търсене на телевизия, в която да се изявява, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

В края на миналата година „Господарите“ бяха свалени от ефир. Както вече стана ясно, Нова тв не е преподписала нов договор с продуцента и съдбата на формата остава неясна.

Според слуховете, които се носят в медийното пространство, форматът ще се завърне в ефир през месец март. Но ще се излъчва само 2-3 пъти седмично. Това означава по-малко приходи за Халваджиян, което едва ли го устройва.

Междувременно той продължава да търси вариант и за останалите си продукции. Но засега няма желаещи. Както вече стана ясно, Слави е поставил ултиматум на бТВ, заявявайки че ако Халваджиян се премести там, той ще напусне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар