Анджелина Джоли дразни Брад Пит

Анджелина Джоли дразни Брад Пит
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли откри нов начин да дразни бившия си

Анджелина Джоли не пропуска възможност да подразни Брад Пит. С поредния си ход тя има за цел да покаже, че е по-добър родител от него. Напоследък холивудската красавица прекарва все повече време с децата си. Тя е майка на шест деца е изключително трудно да бъде с тях навсякъде.

Но въпреки всичко Анджи доказа, че няма невъзможни неща. Преди дни папараци я щракнаха по време на пазар с деца. От усмивките на лицата им стана ясно, че всички много се забавляват. След това актрисата се появи на светско събитие заедно с наследниците. На прожекцията на The Boy Who Harnessed the Wind, която се състоя в Ню Йорк, Джоли се появи заедно с децата си.

Преди това тя посети Музея на изкуствата в Ню Йорк заедно с Шайло, Захара, Пакс и Мадокс. В рамките на седмица тя се появи с децата си на още едно светско събитие.

Появявайки се на светски събития с децата си, Анжделина Джоли доказа, че за нея не е невъзможно да съчетава професионалните си ангажименти с грижите за децата и ангажимента, който има към тях като родител. Целта на Джоли е да докаже на всички, че е по-добър родител от Брад Пит и по този начин да го лиши от родителските права.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар