Туркиня развела Мика Стоичкова с Айкут

Гласувайте за статията
Мика Стоичкова разтури годежа си заради нова интимна тръпка на Айкут

Знойна туркиня е в основата на раздялата между щерката на Христо Стоичков – Мика Стоичкова и годеника ѝ Айкут – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на български емигранти в Америка. От няколко месеца двамата са разделени и даже обитават различни домове в Маями. За да потвърди вестта, че е самотна майка на 2-годишната си дъщеря Миа, щерката на Стоичков изтри всички общи снимки с доскорошния си възлюбен в социалните мрежи.

Запознати с разлъката между 33-годишния Айкут Рамадан и Мика Стоичкова разкриват, че причина за раздялата им е нова интимна тръпка на младия бизнесмен. Айкут се залюбил още миналата есен с тъмнокоса красавица от турски произход, чието семейство от години развива строителен бизнес във Флорида. Името на дамата, изгръгнала Айкут от Мика, е Сейда, е според източници на изданието годеникът на Мика вече живее под един покрив със заможната мюсюлманка.

Според мълвата, която се носи сред българската емигрантска общност в Маями, Айкут въртял любов със Сейда от близо година, като двамата се запознали в помпозния бар на доскорошния годеник на Мика на известния плаж Маями бийч.
Малка утеха в любовната драма на Мика е солидната издръжка, която Айкут ще плаща за невръстната си дъщеря. Всеки месец бизнесменът превежда по 15 000 долара за детето си. Освен това Айкут плаща и част от наема на къщата във Флорида, в която се е устроила Мика.

Мика, Айкут и щерка им

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар