Асен Блатечки се върна при Диляна Попова (Още разкрития за връзката им)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки отново се върна при Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова отново са двойка. Актьорът напусна майката на дъщеря си и се върна при моделката, която преди 4 години го дари със син. Двамата решили да дадат още един шанс на връзката си и вече живеят като истинско семейство.

Блатечки се е преместил в жилището на моделката. Влюбените планират увеличаване на семейството с още един член. Те възнамеряват да скрепят връзката си с още едно дете.

Самата Диляна Попова не крие, че мечтае за пълна къща с деца и иска най-малко три отрочета. Тя осъзнава, че малко е закъсняла с реализацията на тази своя мечта, но все пак се надява да роди поне още едно дете.

Доказателство за подновената й връзка с Блатечки е появата им на погребението на Иван Ласкин. Двамата дойдоха заедно и красавицата не остави любимия си дори за миг. Тя се оттегли, когато актьорът предаде съболезнования на почернената Алекс Сърчаджиева.

Актьорът все още не е запознал дъщеря си с майката на Борил. Той е категоричен, че подходящият момент за това запознанство все още не е настъпил.

Асен Блатечки не възнамерява да узакони връзката си с Диляна Попова. С майката на дъщеря си актьорът също не сключи брак, въпреки че живя с нея на семейни начала в продължение на 15 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар