Камелия във война с бременната Поли Генова

Камелия във война с бременната Поли Генова
5 (100%) 1 vote

Камелия е в открит конфликт с Поли Генова

Камелия е във война с Поли Генова. Фолкаджийката не крие, че не понася русокосата си колежка. Напрежението между двете изпълнителки ескалира по време на миналия сезон на „Гласът на България“.

Бременната певица се засягаше от коментарите на колежката си и  не криеше това. От своя страна Камелия не пропускаше възможност да изтъкне, че е била беквокал на Генова. Това никак не се харесваше на колежката й и тя често избухваше в ефир.

Гневната Поли Генова дори коментира пред колегите си, че не е честно от страна на Камелия постоянно да й напомня този факт, сякаш кариерата й е останала без развитие.

Фактът, че Поли Генова съобщи късно на продуцентите на форма за бременността си, още повече задълбочи скандала. Бъдещата майка се оправда, заявявайки че самата тя до последно е имала колебания дали е бременна.

Първоначално продуцентите възнамерявали този сезон риалитито да протече без двете конкурентки – Камелия и Поли Генова. Но рейтингът на чалга звездата се оказа в нейна полза.

Фолкаджийката не крие задоволството си отсъствието на Генова. И въпреки, че тя трудно се интегрира сред останалите членове на журито, Камелия е на мнение, че заслужава всяка стотинка от хонорара си. Русокосата чалгаджийка постоянно изтъква, че е посещавала музикален педогог и може да изпее дори оперна ария, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар