Милко Калайджиев разкри как е реагирало семейството му след махането на мустака (Какво още сподели?)

Гласувайте за статията

Милко Калайджиев с бутафорен мустак

Милко Калайджиев изненада всички с това, което направи. Той се появи в предаването за имитации „Като две капки вода“ без мустак. Решението за поп фолк изпълнителя е било наистина трудно, защото той поддържа този мустак цели 35 години. Преди да се сбогува с мустака си Милко разкри, че съпругата му и децата му никога не са го виждали без него.

И въпреки че доста се дърпа, той все пак се престраши и го махна. В интервю след първия епизод на „Като две капки вода“ Милко споделя и как са реагирали двамата му синове. „Децата ми казаха: „Тате, това не си ти“. Да, наистина не съм аз“, споделя Калайджиев, който влезе в образа на Тото Кутуньо за реакцията на синовете си пред Vesti.bg.

Емблематичният мустак на Милко гримьорите махат броени часове преди започването на шоуто. А момчетата му го виждат едва на сцената на първия лайф в новия сезон на предаването. „Беше голям цирк, до последно молих да изчакат още малко, докато накрая времето ни притисна и трябваше да се подготвя за шоуто“, казва поп фолк изпълнителят.

В момента Милко е с изкуствен или бутафорен мустак, както самият той го нарича. Така ще бъде, докато не му порасне истински след края на предаването.

Поп фолк изпълнителят споделя и защо се е навил да участва в „Като две капки вода“, въпреки че трудно са го убедили. „Да, така беше, но аз съм играл в два или три филма, обичам да влизам в роли и си казах защо да не се пробвам, кога друг път ще ми се отдаде такава възможност. Това нещо ме мотивира, а и смятам, че съм добър актьор“, казва Милко.

Милко Калайджиев с бутафорен мустак докато порасне истинския сн. nova.bg

Милко Калайджиев с бутафорен мустак докато порасне истинския сн. nova.bg

Червеният бутон не плаши певеца. Той е готов да се превъплъти във всякакви образи. За отличното си представяне на сцената Милко разчита най-вече на гласа си, а след това на жестовете и сценичното поведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар