Бомба: Сашо Роман взриви с това разкритие за Жоро Илиев! (виж тук)

Бомба: Сашо Роман взриви с това разкритие за Жоро Илиев! (виж тук)
3.22 (64.44%) 9 votes

Сашо Роман разкри неподозирани неща за Жоро Илиев!

Любимият певец на поколения българи Сашо Роман бил на косъм от смъртта. Легендата на поп фолка едва отървал живота си и то не един, а цели два пъти. За избавлението певецът благодари единствено на провидението.

Сашо Роман

Сашо Роман представи Жоро Илиев в нова светлина

„Два инфаркта получих. Благодарение на Бог оцелях и се възстанових. Бяха тежки периоди, но имах силна опора и вяра, и успях да се преборя”, споделя певецът.

Сашо Роман вече е на 65 години, но продължава да пее. Въпреки че обича работата и феновете си той все по-често се замисля дали да не се пенсионира. Фактът, че няма достатъчно години за пенсия изобщо не го тормози, той вече е намерил изходи от тази ситуация.

Ще си купувам стаж. Щом може, ще си купя години за пенсиониране. Защо да не се възползва човек? Колкото даде държавата—толкова”, добавя той, пише вестник „България днес”.

За разлика от някои изпълнители, той признава, че е бил сред любимците на братя Георги и Васил Илиеви.

„Бях любимец на всички. Пял съм и на Георги и Васил Илиеви, и на всички познати имена от т.нар. ъндърграунд. Получавал съм много предложения, но не съм се възползвал користно. Тогава заплащането беше много по-различно отсега. И начинът на работа още повече”, изповядва се легендата на фолка у нас.

Сашо Роман пази изключително топли чувства към мафиотският бос Жоро Илиев.

„Жоро Илиев беше много готин пич, лека му пръст. Любимата му песен е „Гълъбите бели” Само ми казваше: „Хайде, братчето ми, ти си знаеш коя”, и започвах да я пея. Никога не съм питал дали свързваше тази балада с брат си Васил.

Той ми се е чудил: „Сашко, колко народ мина през мен. Който ми е поискал, все съм давал, и пари, и друго. Ти веднъж не дойде при мен да ми кажеш какво ти трябва. Какъв човек си ти?” Явно ме е оценил”, спомня си още Сашо Роман.

Легендата на поп фолка никак не е очарован от младото попълнение на поп фолка. Според неговата преценка те не могат да пеят или го правят, без да влагат душа и сърце.

„Не харесвам днешната чалга. В нея влязоха хора, които си нямаха и хал — хабер от музика. Вече няма изпълнения от душа и сърце. Сега певиците ги оправят само голотата и силиконът.

Никой не мисли да напише песен, която да остане дълго време у хората. Дори не си пускам сегашните фолк канали”, ядосва се Сашо Роман.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар